Livestreaming Jazzlands OkWorld på Victoria Nasjonal Jazzscene

5 ore de muzică incredibil de bună! ce vrei găsești în astea 5 ore.  Bugge a adunat în jurul lui oameni extrem de talentați, deschiși, buni, a creat practic o lume în care crede cu toată ființa, iar încrederea i se întoarce sub forma unor micro-universuri sonore fascinante. Jazzland este numele acestui ținut, iar OkWorld –  zona cea nouă de pe harta Jazzland, despre care am scris cu o postare în urmã. Ce e defintoriu deja pentru Jazzland e că nu are granițe, este un loc și nu este un loc. Este un fel de a fi care sper să contamineze cu valorile sale, cu deschiderea și generozitatea sa pe cît mai mulți dintre noi. The world is always OK in Jazzland!

Fiecare dintre trupele cu mini-concertele pe care le puteți ascultați mai jos au lansări proaspete de albume sau le au în pregătire. Așa că încercați și le căutați pe https://jazzlandrec.com/okworld.

Nordjordet, Avatar, Seine Sviv, Harpreet Bansal Band sînt deja disponibile și sînt o încîntare!

Line-up:

1. Sanskriti Shrestha’s project Avatar
2. Majaz, cu Knut Reiersrud & Håkon Kornstad sax -Skjønnhet Utenfra („Beauty from the outside”) și muzicieni din Siria, Palestina, Belgia, Slovacia.
3. Bendik Baksaas – Seine Sviv (cu Helga Myhr & Jo David Meyer Lysne)

4. Harpreet Bansal Band

5. Nordjordet – Bugge Wesseltoft, Øyonn Groven Myhren, Anne Hytta, Anders Røine
6. Adama Barry cu Bugge & Solo Diarra
7. Bafana Isaac Nhlapo,  Ibou Cissokho, Bugge & Solo Diarra & Per Olav Hoff Mydske

OkWorld has become a home for music without borders. A musical microcosm, consisting of such acts as Sanskriti Shresta Avatar, Harpreet Bansal band, Bendik Baksaas, Bugge and Adama Barry, to mention a few. 

Lasă un comentariu